Смажена картопля з ковбасою
Опубликованно 16.02.2020 13:05
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Картопля (тут свіжий, так що чистити не треба) наріжте на великі кубики і відваріть в киплячій підсоленій воді. Варіть буквально кілька хвилин до напівготовності (шматочки картоплі повинні залишитися твердими).Цибулю наріжте чвертькільцями. Ковбаски покришіть кружечками. Подрібніть розмарин. Часник пропустіть через прес. Крок 2: смажимо картоплю з ковбасою.
У різних сковородах нагрійте масло. В одну покладіть спершу часник, а потім, майже одразу, цибулю. Обсмажте до прозорості. Додайте ковбасу, поперчіть і смажте протягом 5-10 хвилин, періодично помішуючи.В інший обсмажте варена картопля з розмарином.Коли картопля покриється золотистою скоринкою, перекладіть його в сковорідку до ковбасок і смажте всі разом кілька хвилин. Спробуйте, чи достатньо солі, якщо потрібно, досоліть. Крок 3: подаємо смажену з ковбасою картоплю.
Подавайте смажену з ковбасою картоплю гарячою, розкладіть її по тарілках і доповніть солоними огірочками.Приємного апетиту!
Категория: Новости