Курячі крильця в соєвому соусі


Опубликованно 18.02.2020 20:00

Курячі крильця в соєвому соусі

Приготування:

Нам знадобляться тільки 2 фаланги крилець, тому попередньо їх необхідно нарізати. Третю фалангу (тонкий кінчик крила) використовувати в цьому рецепті не будемо, так як в цій частині крила зовсім немає м'яса і запікати її в духовці абсолютно безглуздо. Часник натерти на дрібній тертці або розчавити через чеснокодавку. У глибоку тару перекласти нарізані крильця. Додати соєвий соус, часник і половину спецій: 1 ст. л. паприки, 2.ст.л. цукор і перець чилі за смаком. Добре все перемішати і прибрати маринуватися в холодильник на 40 хвилин. Через 40 хвилин злити соєвий соус і додати ще 1 ст. л. паприки, 2.ст.л. цукор і перець чилі за смаком. Добре все перемішати, щоб паприка покривала кожен шматочок . Додати рослинне масло і ще раз перемішати. Курку викласти на решітку і відправити в розігріту до 200° духовку на 50 хвилин. Соковиті курячі крильця готові. Виходить дуже смачно! Якщо починаєш їсти, то вже не можеш зупинитися, зовсім, як насіння. Можна за 1 раз приготувати дуже багато, особливо, якщо ваша духовка дозволяє помістити великий деко або решітку. Відмінно підійде до пива:) Всім приємного апетиту! Більше їжте, нікого не слухайте!



Категория: Новости