Фарширована хурма


Опубликованно 19.02.2020 00:00

Фарширована хурма

Приготування:

Нарізати свинину на невеликі кубики. Перенести їх в глибоку тару, залити медом, добре перемішати і прибрати маринуватися у холодильник на 20 хвилин. Хурма має бути стиглої і м'якою. Відрізати у хурми "кришечку" і ложкою вичистити м'якоть так, щоб товщина стінок була приблизно по 1 див. Вичищений хурму прибрати поки в сторону, а м'якоть нарізати дуже дрібно. Потім дрібно нарізати імбир. На розігріту сковороду налити трохи рослинного масла. Додати імбир і видавити часник через чеснокодавку. Як тільки часник подзолотился, додати промаринованное м'ясо. Посолити за смаком. М'ясо смажити приблизно 2-3 хвилини. Прибрати м'ясо в окрему тарілку. Тепер у ту ж сковорідку додати м'якоть хурми. Смажити на середньому вогні, поки не википить зайва волога, приблизно 5-7 хвилин. Перенести м'якоть до смаженій м'ясу і перемішати. Отриманою масою нафарширувати вичищений хурму і накрити "кришечкою" від хурми. Перекласти фаршировану хурму на деко і поставити в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин. Страва готова! Виходить дуже незвично, при цьому м'ясо відмінно поєднується зі смаком солодкої хурми! Всім приємного апетиту! Більше їжте, нікого не слухайте!



Категория: Новости