Солянка проста
Опубликованно 19.02.2020 00:00
Приготування: Крок 1: обсмажуємо м'ясо.
М'ясо промийте, зріжте все зайве, а м'якоть поріжте тонкими смужками.Приправити м'ясо перцем, сіллю, подрібненим часником і перемішайте.
Нагрійте на сковороді рослинне масло і одночасно з цим поставте нагріватися бульйон.Обсмажте м'ясо до золотистого кольору з усіх сторін і відправте його в киплячий бульйон. Зменшіть вогонь і варіть під кришкою. Крок 2: обсмажуємо цибулю та огірки.
На тій же сковороді обсмажте нарізані шматочками огірки. Смажте 1-2 хвилини.
Потім додайте до огірків нарізаний пір'ям цибулю і готуйте до прозорості.Додайте томатну пасту і добре перемішайте. Крок 3: варимо солянку просту.
Додайте в бульйон огірки з цибулею і томатною пастою. Влийте розсіл, додати, якщо потрібно, ще перцю і солі у суп.Проваріть 5-7 хвилин (м'ясо має бути м'яким).У самому кінці додайте в солянку нарізані маслини або оливки. Залиште суп під кришкою охолонути на 10-15 хвилин, після подавайте. Крок 4: подаємо солянку просту.
Прикрасьте просту солянку скибочкою лимона, оливками (маслинами) і сметаною за смаком. Подавайте гарячими з хлібом.Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Суп можна загущатися борошном, обсмаженої в маслі. Але це за бажанням.
Категория: Новости