Кавказькі хычины з м'ясом


Опубликованно 21.02.2020 06:10

Кавказькі хычины з м'ясом

Приготування:

Готуємо необхідні продукти зі спеціями для приготування смачних хычин з м'ясом. Починаємо приготування тіста і виливаємо в об'ємну миску 150 гр. кефіру кімнатної температури і 150 гр. кип'яченої теплої води. Виливаємо в миску 1 ст. л. рослинного масла, додаємо 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. соди. Частинами додаємо в миску 500 гр. борошна і перемішуємо вінчиком, потім продовжуємо замішувати тісто руками. Насипаємо на стіл 2 ст. л. борошна і виклавши тісто з миски ретельно його замішуємо, потім прибираємо на 30 хвилин у целофановий пакет. Викладаємо в тарілку 300 гр. яловичого фаршу, додаємо за смаком сіль, суміш перців і перемішуємо. Насипаємо на стіл трохи борошна, після чого викладаємо тісто і добре його обминаємо. Даємо тісту форму ковбаси і ділимо її на кілька приблизно рівних за розміром шматочків. Робимо з фаршу кульки однакові за розміром колобки з тіста. Розминаємо кожен колобок з тіста і робимо коржі, потім викладаємо на кожну кульку з фаршу і ретельно защипляем краї так, щоб начинка залишалася в середині тесту повністю. Дуже добре розминаємо і розтягуємо кожен хычин до коржики не більше 0,5 см. товщиною. Викладаємо хычины на розігріту сковороду і обсмажуємо на середньому вогні без додавання олії близько 5 хвилин з однієї й іншої сторони. Під час смаження хычины можуть надуватися, тоді робимо прокол ножем і смажимо далі. Хычины змащуємо по черзі з кожного боку за смаком, але хорошим кількістю вершкового масла і складаємо в стопку. Всю стопку хычин ріжемо на чотири частини "хрестом" і можна подавати до столу з гарячими напоями, супом, другими стравами і вином. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости