Грінки з карамелізованими яблуками
Опубликованно 22.02.2020 20:40
Приготування:
Готуємо необхідні продукти для приготування апетитних грінок з карамелізованими яблуками. Починаємо приготування і нарізаємо довільним кубиком три яблука, попередньо вилучивши у них серцевину. Ставимо сковороду на плиту і нагріваємо, потім висипаємо в сковороду 2 ст. л. цукру і на середньому вогні розтоплюємо до карамельного кольору. Викладаємо в сковороду нарізані яблука і перемішуючи обсмажуємо. Додаємо в сковороду 25 гр. вершкового масла, 2 ст. л. води і перемішуємо. Закриваємо сковороду кришкою і 2 хвилини тушкуємо яблука в карамелі, після чого вимикаємо плиту і даємо яблук в сковороді охолонути. В підходящу миску розбиваємо 3 шт. курячих яйця, додаємо 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. кориці і перемішуємо вінчиком. Виливаємо в миску 5 ст. л. молока кімнатної температури і добре перемішуємо всі інгредієнти. Вибираємо потрібний для приготування грінок батон і нарізаємо його тонкими скибочками. Наливаємо в сковороду 1 ст. л. рослинного масла, додаємо 25 гр. вершкового масла і нагріваємо її на плиті. Шматочки батона добре вмочаємо з обох сторін в миску з яєчною сумішшю, після чого викладаємо обсмажувати в сковороду близько 1-2 хвилин з кожного боку, після чого викладаємо приготовані грінки на блюдо. Розкладаємо грінки порційно по тарілках, викладаємо на них яблука в карамелі і поливаємо сиропом. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости