Зміркував на 4-х з самого ранку. Яєчня по-новому
Опубликованно 24.02.2020 09:00
Приготування:
Скласти хліб по два шматочки. З верхнього шматочка видалити м'якоть.Сир натерти на тертці.Нарізати огірки.У сковороді розтопити вершкове масло.Викласти хліб. а всередину шматочка без м'якоті викласти по шматочку бекону.Поверх бекону викласти огірки і вбити яйця.Посипати сиром і якщо любите солоні страви, трохи посолити.Накрити кришкою і варити 7-10 хвилин. В залежності від того, який консистенції любите білок-жовток.Подати зі свіжими овочами. Приємного апетиту.Як я готую її по-новому, дивіться у короткому відео. Спасибі.
Категория: Новости