Універсальні котлети – для бургера і пюре! Рецепт дуже смачних і соковитих котлет!
Опубликованно 24.02.2020 09:00
Приготування:
1. М'ясо і бекон або сало перемолоти через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати гострий червоний перець і вершкове масло. Фарш перемішати і добре відбити мінімум 20 разів. Додати газовану воду, залишити замаринувати на 30 хвилин при кімнатній температурі.
2. Розділити фарш на 4 частини. За допомогою фольги або пергаменту сформувати круглу котлету товщиною 1-1,5 див
3. Добре розігріти сковороду, змастити тонким шаром рослинного масла. Обсмажувати котлету на 1 хвилину на великому вогні, потім зменшити його і обсмажувати ще 3-4 хвилини. Знову збільшити вогонь, перевернути котлету на іншу сторону обсмажувати ще 1 хвилину на великому вогні, а потім 3-4 хвилини, але вже на середньому вогні до готовності.
4. Така котлета прекрасно підходити для домашніх бургерів і сендвічів.
Категория: Новости