Зельці з курячих потрошки
Опубликованно 25.02.2020 05:15
Приготування:
Курячі потрошки помити, порізати дрібними кубиками. У глибокій мисці змішуємо всі потрошки, додаємо сіль, перець, італійські трави і желатин. Масу замішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Беремо порожній картонний тетрапак від соку або молока, зрізаємо верхню частину, добре миємо його і наповнюємо його майбутнім сальтисоном. Ставимо картонну коробку в каструлю, заповнену водою, так, щоб до краю тетрапак залишався 1 – 1,5 см і варимо сальтисон на повільному вогні після закипання протягом 2 годин. Можна приготувати сальтисон іншим способом – всі субпродукти помістити в рукав для запікання і запекти в рукаві протягом години, а потім гарячими субпродуктами наповнити тетрапак, а можна зварити в тетрапаку. При варінні верх коробки бажано накрити кришкою або тарілкою. Після варіння залишаємо сальтисон остудится при кімнатній температурі, після охолодження ставимо в холодильник мінімум на 6 годин, зверху можна поставити гніт, для того щоб сальтисон був більш щільний. Готовий сальтисон ріжемо порційними шматками і подаємо до столу
Зельці з курячих потрошки готовий! Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости