Одна оселедець – дві закуски! Щось новеньке з доступних продуктів
Опубликованно 25.02.2020 06:20
Приготування:
Закуска з оселедцем і яєчними млинцями
Вилити яйце в тарілку, посолити, збовтати і вилити на розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Обсмажую з двох сторін. Таким же чином обсмажую ще два млинчика.
Млинці згортаю і нарізаю соломкою.
Філе оселедця нарізаю тонкими слайсами. Пучок зеленого цибулі дрібно рубля.
Для заправки змішую рослинне масло, гірчицю і лимонний сік. З'єднати підготовлені інгредієнти, полити заправкою. Перемішати.
Закуска з оселедцем і квашеними яблуками
2 сирих очищених картоплі нарізати на кругляшки, товщину регулюйте самі, я в наступний раз зроблю товстіший. У мисці змішую рослинне масло, куркуму, приправу Каррі, сіль, чорний перець. Додаю картоплю, все перемішую. Картопля викладаю на деко, устеленный пергаментом. Запікаю до готовності при температурі 180*С.
Філе оселедця нарізаю товщиною приблизно 1 см
Квашене яблуко очищаю і нарізаю на квадратики (як у відео). Квашений огірок нарізаю на кружечки.
Збираємо закуску. Картоплю, зверху яблуко (огірок), оселедець, калину змащую майонезом і прикріплюю до яблуку (огірку) з одного боку, з іншого боку прикрашаю кропом. На шпажку одягаю маслини без кісточок і закріплюю на закуску.
Категория: Новости