Тефтелі з томатним соусом і моцарелою
Опубликованно 26.02.2020 17:10
Приготування: Крок 1: готуємо фарш.
Наріжте зелень, цибуля, часник дуже дрібно.
Змішайте з фаршем індички, додайте яйце, панірувальні сухарі, сіль і перець. Добре перемішайте, щоб тефтелі тримали форму.Зліпіть тюфтельки, кожна розміром приблизно з волоський горішок, і покладіть її на деко з пергаментом для випічки. Крок 2: додаємо томатний соус і моцарелу.
Змішайте нарізані консервовані помідори з приблизно 2-ма столовими ложками оливкової олії. Моцарелу наріжте тонкими скибочками. Крок 3: запікаємо тефтелі з томатним соусом і моцарелою.
Покладіть частину помідорів з олією на тефтелі і відправте їх у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Потім додайте помідори, що залишилися, покладіть поверх кожної тефтелі сир і запікайте ще 5-10 хвилин, поки скибочки моцарели не розтануть. Крок 4: подаємо тефтелі з томатним соусом і моцарелою.
Подавайте тефтелі гарячими, обов'язково з гарніром. Прикрасьте свіжою зеленню і насолоджуйтеся.Приємного апетиту!
Категория: Новости