Солянка річна


Опубликованно 27.02.2020 00:25

Солянка річна

Приготування: Крок 1: нарізаємо інгредієнти.

М'ясо, у мене залишилося від святкової вечері, нарізати спочатку тонкими скибочками, а потім кубиками.

Можете використовувати варене м'ясо, на якому готували бульйон, наприклад.

Очистіть і наріжте цибулю і часник.

Наріжте зелень і ковбаски.

Ковбаски краще взяти домашні, але можна і копчені та напівкопчені.

Наріжте кружечками солоні огірки.

Поріжте солодкі болгарські перці і моркву.

Наріжте чилі кільцями. Крок 2: смажимо м'ясо з цибулею.

Розігрійте в каструлі рослинне масло і обсмажте в ньому м'ясо з ковбасками, цибулею і часником.

Додайте томатну пасту і добре перемішайте, продовжуючи готувати. Крок 3: додаємо перці.

Коли томатна паста потемніє, додайте розсіл і знову добре перемішайте.

Додайте моркву і болгарський перець.

Покладіть перець чилі.Готуйте до тих пір, поки перець не стане трохи прозорим. Крок 4: вливаємо воду.

Влийте гарячу воду (або бульйон).

Додайте лавровий лист, ягоди ялівцю і запашний перець.Тушкуйте під кришкою на повільному вогні.

Приблизно через годину додати солоні огірки і зелень.

Приправте за смаком сіллю і перцем, зніміть солянку з вогню. Крок 5: подаємо солянку річну.

Подавайте річну солянку з лимоном і сметаною. Можна доповнити оливками.Приємного апетиту!



Категория: Новости