Солянка річна
Опубликованно 27.02.2020 00:25
Приготування: Крок 1: нарізаємо інгредієнти.
М'ясо, у мене залишилося від святкової вечері, нарізати спочатку тонкими скибочками, а потім кубиками.
Можете використовувати варене м'ясо, на якому готували бульйон, наприклад.
Очистіть і наріжте цибулю і часник.
Наріжте зелень і ковбаски.
Ковбаски краще взяти домашні, але можна і копчені та напівкопчені.
Наріжте кружечками солоні огірки.
Поріжте солодкі болгарські перці і моркву.
Наріжте чилі кільцями. Крок 2: смажимо м'ясо з цибулею.
Розігрійте в каструлі рослинне масло і обсмажте в ньому м'ясо з ковбасками, цибулею і часником.
Додайте томатну пасту і добре перемішайте, продовжуючи готувати. Крок 3: додаємо перці.
Коли томатна паста потемніє, додайте розсіл і знову добре перемішайте.
Додайте моркву і болгарський перець.
Покладіть перець чилі.Готуйте до тих пір, поки перець не стане трохи прозорим. Крок 4: вливаємо воду.
Влийте гарячу воду (або бульйон).
Додайте лавровий лист, ягоди ялівцю і запашний перець.Тушкуйте під кришкою на повільному вогні.
Приблизно через годину додати солоні огірки і зелень.
Приправте за смаком сіллю і перцем, зніміть солянку з вогню. Крок 5: подаємо солянку річну.
Подавайте річну солянку з лимоном і сметаною. Можна доповнити оливками.Приємного апетиту!
Категория: Новости