Святковий м'ясний салат «Міністерський»
Опубликованно 28.02.2020 04:50
Приготування:
Готуємо необхідні продукти для приготування святкового оригінального салату з м'ясом. Нарізаємо соломкою 350 гр. відвареної яловичини, з доданими в бульйон для аромату чорним перцем горошком, морквою і цибулею. Також соломкою нарізаємо 3 шт. солоних огірочків. Нарізаємо півкільцями 2 шт. ріпчастої цибулі. Розбиваємо в миску 3 шт. курячих яйця, додаємо трохи солі і перемішуємо вінчиком. Нагріваємо на плиті сковороду з доданим за смаком рослинним маслом. Наливаємо необхідну кількість яєчного тіста в сковороду і обсмажуємо млинці з двох боків до рум'яного кольору, кількість яких залежить від діаметру сковороди і викладаємо на тарілку. Викладаємо в сковороду нарізану ріпчасту цибулю, попередньо додавши 1 ст. л. рослинної олії і обсмажуємо до красивого золотистого кольору, додаємо для аромату за смаком чорний перець і відставляємо остигати. Приготовлені млинці нарізаємо соломкою і викладаємо у велику миску. Викладаємо в миску м'ясо з огірками, додаємо обсмажений ріпчасту цибулю і добре перемішуємо всі інгредієнти. Викладаємо в миску 3 ст. л. майонезу і перемішуємо. Прикрашаємо кожну тарілку листом салату, ставимо форму-кільце і досить щільно викладаємо в неї салат для порціонної подачі, потім прикрашаємо гілочкою петрушки і піднімаємо кільце. Дуже смачний салат в якому гармонійно поєднуються вабливий аромат і ідеальна соковитість готовий. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости