Солянка «Студентська»
Опубликованно 29.02.2020 08:35
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Наріжте все на маленькі шматочки.Яловичину потрібно заздалегідь відварити в підсоленій воді (приблизно протягом 2-х годин), не забуваючи знімати пінку, щоб бульйон вийшов прозорим. Крок 2: варимо солянку.
На дно каструлі налити трохи олії і нагрійте, викладіть цибулю з болгарськими перцями і обсмажте до м'якості.Додайте ковбаски і сосиски, посоліть, поперчіть, готуйте до золотистого кольору.Додайте кетчуп і солоні огірки, продовжуйте тушкувати, помішуючи, кілька хвилин.Влийте бульйон, додайте лечо і варене м'ясо (нарізане).Доведіть солянку до кипіння і подавайте! Крок 3: подаємо солянку «Студентську».
Студентська солянка виходить нітрохи не гірше класичної. Подавати її потрібно точно так само: зі сметаною і скибочкою лимона.Приємного апетиту!
Категория: Новости