Торт «Чорний принц» на кефірі
Опубликованно 01.03.2020 06:50
Приготування:
1. З'єднуємо яйця кімнатної температури з цукром і збиваємо міксером близько 5 хвилин.
2. У кефір кімнатної температури додаємо соду, добре перемішуємо і даємо постояти хвилин 5.
3. Поки настоюється кефір, займемося сухими інгредієнтами з'єднаємо борошно і какао, добре перемішаємо.
4. Додаємо до збитим яйця, кефір, злегка збиваємо міксером, потім поступово вводимо сухі інгредієнти і добре перемішуємо міксером.
Наше тісто готове!
5. Форму для випічки змастимо рослинним маслом і виллємо в неї тісто.
Відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 30-35 хвилин, готовність перевіряємо сухий зубочисткою.
6. Даємо готового пирога повністю охолонути і розрізаємо вздовж на дві або три частини, ножем або ниткою (як розрізати бісквіт ниткою дивіться у відео).
7. Для крему змішуємо сметану з вареним згущеним молоком (обов'язково охолодженими) і перемішуємо ложкою або ручним віночком.
Не збиваємо, інакше крем стане рідким!
8. Готові коржі і боки торта змащуємо кремом.
Прикрасимо тертим шоколадом і горіхами.
Відправляємо в холодильник просочитися мінімум на 5 годин.
Наш торт готовий!
Категория: Новости