Торт «Чорний принц» на кефірі


Опубликованно 01.03.2020 06:50

Торт «Чорний принц» на кефірі

Приготування:

1. З'єднуємо яйця кімнатної температури з цукром і збиваємо міксером близько 5 хвилин.

2. У кефір кімнатної температури додаємо соду, добре перемішуємо і даємо постояти хвилин 5.

3. Поки настоюється кефір, займемося сухими інгредієнтами з'єднаємо борошно і какао, добре перемішаємо.

4. Додаємо до збитим яйця, кефір, злегка збиваємо міксером, потім поступово вводимо сухі інгредієнти і добре перемішуємо міксером.

Наше тісто готове!

5. Форму для випічки змастимо рослинним маслом і виллємо в неї тісто.

Відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 30-35 хвилин, готовність перевіряємо сухий зубочисткою.

6. Даємо готового пирога повністю охолонути і розрізаємо вздовж на дві або три частини, ножем або ниткою (як розрізати бісквіт ниткою дивіться у відео).

7. Для крему змішуємо сметану з вареним згущеним молоком (обов'язково охолодженими) і перемішуємо ложкою або ручним віночком.

Не збиваємо, інакше крем стане рідким!

8. Готові коржі і боки торта змащуємо кремом.

Прикрасимо тертим шоколадом і горіхами.

Відправляємо в холодильник просочитися мінімум на 5 годин.

Наш торт готовий!



Категория: Новости