Немає магазинною ковбасою! 99% м'яса, без желатину і оболонки!


Опубликованно 02.03.2020 12:25

Немає магазинною ковбасою! 99% м'яса, без желатину і оболонки!

Приготування:

1. Нарізати невеликими кубиками курячі стегна. Посолити, поперчити за смаком, додати подрібнений часник, вершкове масло, лимонний сік і мускатний горіх. Добре перемішати.

2. Викласти м'ясо на харчову плівку і скрутити ковбаску, краю зав'язати ниткою. Не шкодуйте харчової плівки, щоб вона не луснула у воді при варінні. Варити 40 хвилин. Потім дати повністю охолонути і покласти в холодильник на 4-5 годин. Також можна запекти в духовці. Якщо будете запікати, то візьміть рукав для запікання і скрутіть рулет. Зробіть зверху проколи зубочисткою, щоб рукав не тріснув при запіканні. Запікати при 200 градусах 30-35 хвилин.

3. Готовий рулет можна нарізати кільцями товщиною близько 1 див Відразу скажу, що дуже тонко не вийде, так як рулет буде розпадатися, у нього ж немає желатину або крохмалю.



Категория: Новости