Гусяча грудка з травами
Опубликованно 05.03.2020 18:35
Приготування: Крок 1: готуємо спеції.
Дрібно наріжте петрушку, часник пропустіть через чеснокодавку або натріть.Змішайте сухі трави, сіль, перець і гострий перець з рослинним маслом і перемішайте. Крок 2: маринуємо гусячу грудку.
Промийте та висушіть гусячу грудку, розріжте навпіл, зробіть надрізи на шкірі по діагоналі спершу в один бік, а потім в іншу, щоб вийшла велика сіточка.
Натріть змішаними з маслом спеціями, часником і зеленню. Упакуйте зручно (наприклад у плівку) і відправте в холодильник на одну ніч (8-12 годин). Крок 3: смажимо гусячу грудку.
За пів години до приготування дістаньте грудку з холодильника.Обсмажте гусячу грудку на сухій сковороді. Спершу на шкірі, щоб витопити жир, а потім і з іншого боку до золотистого кольору. Крок 4: запікаємо гусячу грудку.
Перекладіть гусячу грудку в форму для запікання шкірою вгору, полийте її витопленим жиром і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1,5 години. Під час випікання поливайте грудку зверху витоплюється соусом. Крок 5: подаємо гусячу грудку з травами.
Подавайте гусячу грудку з листям салату і свіжими овочами або запеченою картоплею. Можна поекспериментувати з різними соусами.Приємного апетиту!
Категория: Новости