Перловка. Рецепт з грибами


Опубликованно 07.03.2020 08:35

Перловка. Рецепт з грибами

Крупу промити, залити водою і залишити на 6-8 годин (зручно замочувати перловку на ніч).

Нарізати цибулю та гриби, обсмажити їх на кунжутній олії, посолити і поперчити.

До грибів з цибулею додати замочену перловку. Трохи посолити. Влити овочевий бульйон і варити під кришкою приблизно 20 хв).

Додатково Призначення: На обід

Блюдо: Гарніри

Приготування: Гарячим, Варити, Плита, Недорого Ще?

Тип рецепта: Відео-рецепт

Інгредієнти: Ячмінна крупа, крупа перлова, Гриби, гриби, цибулю, Цибуля Ще?



Категория: Новости