Мандариновий пиріг (просте тісто + свіжі мандарини)
Опубликованно 09.03.2020 16:35
Приготування:
Кроки приготування:
1. Цукор і яйця збиваємо до білої маси.
2. Додаємо сметану і продовжуємо збивати.
3. Додаємо цедру, розпушувач і просіяне борошно. Замішуємо тісто.
4. Викладаємо у форму тісто (дно форми вистилаємо пергаментом і змащуємо маслом дно і боки), на тісто викладаємо часточки мандаринів.
5. Зверху на мандарини викладаємо шматочки вершкового масла.
6. Відправляємо пиріг в розігріту духовку на 180 градусів приблизно на 30 хвилин.
З наступаючим Новим роком! Всім добра!
Категория: Новости