Густа солянка
Опубликованно 10.03.2020 02:10
Приготування: Крок 1: нарізаємо інгредієнти.
Цибулю наріжте кільцями, часник подрібніть. Перці очистіть від насіння і наріжте смужками.
Наріжте соломкою огірки і всю ковбасу. Крок 2: смажимо ковбасу з цибулею.
Розтопіть в каструлі вершкове масло і обсмажте в ньому цибулю, поки він не стане прозорим і м'яким.Додайте ковбаски (салямі, шинки і все, що знайдете в такому ж дусі) і обсмажте з цибулею протягом декількох хвилин.У самому кінці додайте томатну пасту і швидко перемішайте. Крок 3: додаємо бульйон.
Влийте в каструлю бульйон.Додайте огірки, огірковий розсіл, перець, запашний перець, часник, лавровий лист, чорний перець і сіль з цукром. Добре перемішайте.Готуйте на повільному вогні під кришкою близько 30 хвилин. Час від часу помішуйте. Крок 4: подаємо густу солянку.
Готову солянку подавайте гарячою. У кожну порцію додати сметану і часточку лимона або кілька крапель лимонного соку. Їжте з хлібом.Приємного апетиту!
Категория: Новости