Густа солянка


Опубликованно 10.03.2020 02:10

Густа солянка

Приготування: Крок 1: нарізаємо інгредієнти.

Цибулю наріжте кільцями, часник подрібніть. Перці очистіть від насіння і наріжте смужками.

Наріжте соломкою огірки і всю ковбасу. Крок 2: смажимо ковбасу з цибулею.

Розтопіть в каструлі вершкове масло і обсмажте в ньому цибулю, поки він не стане прозорим і м'яким.Додайте ковбаски (салямі, шинки і все, що знайдете в такому ж дусі) і обсмажте з цибулею протягом декількох хвилин.У самому кінці додайте томатну пасту і швидко перемішайте. Крок 3: додаємо бульйон.

Влийте в каструлю бульйон.Додайте огірки, огірковий розсіл, перець, запашний перець, часник, лавровий лист, чорний перець і сіль з цукром. Добре перемішайте.Готуйте на повільному вогні під кришкою близько 30 хвилин. Час від часу помішуйте. Крок 4: подаємо густу солянку.

Готову солянку подавайте гарячою. У кожну порцію додати сметану і часточку лимона або кілька крапель лимонного соку. Їжте з хлібом.Приємного апетиту!



Категория: Новости