Шоколадне печиво «Різдвяні віночки»


Опубликованно 12.03.2020 02:15

Шоколадне печиво «Різдвяні віночки»

Приготування:

Кроки приготування:

1. Подрібнюємо шоколад в крихту.

2. Змішуємо борошно, шоколад і цукрову пудру.

3. Додаємо жовтки і розм'якшене вершкове масло. Швидко замішуємо тісто.

4. Кладемо тісто в пакет і відправляємо в холодильник на 60 хв.

5. Ділимо тісто на 8 частин, а потім кожну частину ще на 3.

6. Кожен шматочок тіста ділимо навпіл і розкачуємо 2 джгутика по 15 см завдовжки і переплітаємо їх у віночок, защипуємо кінці і викладаємо на лист для випічки.

7. Змащуємо кожне печиво жовтком, розведеним 1 ст. ложкою води і посипаємо різнобарвною кокосовою стружкою.

8. Відправляємо в розігріту духовку на температуру до 170 градусів приблизно на 12-15 хвилин.

Всіх з Наступаючим! Всім добра!



Категория: Новости