Шоколадне печиво «Різдвяні віночки»
Опубликованно 12.03.2020 02:15
Приготування:
Кроки приготування:
1. Подрібнюємо шоколад в крихту.
2. Змішуємо борошно, шоколад і цукрову пудру.
3. Додаємо жовтки і розм'якшене вершкове масло. Швидко замішуємо тісто.
4. Кладемо тісто в пакет і відправляємо в холодильник на 60 хв.
5. Ділимо тісто на 8 частин, а потім кожну частину ще на 3.
6. Кожен шматочок тіста ділимо навпіл і розкачуємо 2 джгутика по 15 см завдовжки і переплітаємо їх у віночок, защипуємо кінці і викладаємо на лист для випічки.
7. Змащуємо кожне печиво жовтком, розведеним 1 ст. ложкою води і посипаємо різнобарвною кокосовою стружкою.
8. Відправляємо в розігріту духовку на температуру до 170 градусів приблизно на 12-15 хвилин.
Всіх з Наступаючим! Всім добра!
Категория: Новости