Біляші моєї мрії


Опубликованно 13.03.2020 11:30

Біляші моєї мрії

Приготування:

1. У просіяне борошно додати дріжджі, сіль, цукор, воду і рослинну олію. Замісити тісто можна вручну або за допомогою міксера з насадками для замішування тіста. Я замішую тісто міксером 5 хвилин. Потім тісто округляю, покриваю харчовою плівкою і залишаю в теплому місці на 30-60 хвилин (час залежить від температури в приміщенні і активності дріжджів). Тісто має збільшитися вдвічі. 2. Цибулю нарізати довільно і пасерувати до прозорості на невеликій кількості рослинного масла. 3. Тісто, що підійшло, розділити його на 8 рівних частин. Накрити плівкою або рушником, щоб вони не заветривались. 4. Дати цибулі охолонути і перекрутити через м'ясорубку разом з м'ясом. Посолити і поперчити за смаком. Розділити на 8 частин. 5. Поверхню посипати трохи борошном, з кожної кульки тіста сформувати коржик, покласти по центру кулька м'яса, зліпити краї тіста, формуючи цілий біляш. Струсити залишки борошна, щоб вона не горіла в маслі. 6. У ємності з високими стінками розігріти рослинне масло. Обсмажувати біляші на помірному вогні, щоб вони не згоріли зовні. Я обсмажую 8 хвилин: по 3 хвилини з кожного боку, потім ще по 1 хвилині з кожної сторони. Готові біляші викладаю на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Поради до рецепту:

– В залежності від якості борошна, тісто може взяти її трохи більше, але воно все одно повинно бути дуже м'яким і липким, не забивайте тісто борошном.



Категория: Новости