Сирна запіканка з хурмою і заварним кремом
Опубликованно 13.03.2020 11:30
Приготування:
Стиглу і м'яку хурму мою, звільняю від шкірки і кісточок, перекладаю м'якоть в окрему ємність.
Яйця збиваю з цукром в пишну піну.
У мисці з'єдную сир, м'якоть хурми, сухий заварний крем і збиті яйця з цукром. Виходить ароматна, ніжна сирна маса. Форму для запікання можна брати будь-яку неразъемную, у мене форма силіконова, її змащую олією, переливаю сирну масу, не доходячи до краю приблизно 1 см. Добре стукаю формою об стіл, щоб вийшли бульбашки повітря. Спекти в духовці, розігрітій до 170*С на середньому рівні 60-70 хвилин.
Щоб витягти запіканку з рівними краями, необхідно її остудити до кімнатної температури у формі, тільки після цього вийняти з форми.
Приємного апетиту!
Категория: Новости