Новорічний торт «Сніговий замет»
Опубликованно 15.03.2020 20:00
Приготування:
Дістаємо масло з холодильника заздалегідь. М'яке масло кладемо в миску, додаємо до нього цукор і перемішуємо з допомогою виделки. В масляно-цукрову суміш додаємо 2 яйця і перемішуємо міксером на низькій швидкості. Борошно з'єднайте з розпушувачем, просіваємо і замішуємо м'яке, еластичне, злегка липнущее до рук тісто. Накриваємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Готуємо крем. Для цього сметану збиваємо зі склянкою цукру міксером до повного розчинення цукру. Крем ставимо в холодильник. Дістаємо тісто з холодильника, формуємо з тіста кульки діаметром 2 см і кладемо їх на деко, застелене папером для випічки. Відправляємо кульки пектися в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Під час випічки кульки повинні вирости в ширину і висоту і з кульок перетвориться в коржики – не лякайтеся, так і повинно бути. Готові коржики дістаємо з духовки і даємо їм охолонути. Дістаємо крем з холодильника і формуємо торт. Беремо плоске блюдо, кожен коржик мачає в сметанний крем і викладаємо на блюдо викладаємо гіркою. Зверху торт змащуємо залишками сметанного крему і прикрашаємо кокосовою стружкою. Ставимо торт в холодильник мінімум на 2 години для того, щоб він просочився і став однорідним. Готовий торт розрізаємо на порційні шматки і подаємо до столу. Торт універсальний і дуже швидкий у приготуванні. Адже вам не потрібно більше возитися з випіканням коржів по одному за раз. Ви відразу випікаєте всі кульки, а потім просто їх перемазываете і залишаєте застигати. Економія часу – на особа. Новорічний торт «Сніговий замет» готовий! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту і щасливого Нового року!
Категория: Новости