Хрусткий батон з сиром, маслом і часником в духовці


Опубликованно 17.03.2020 18:40

Хрусткий батон з сиром, маслом і часником в духовці

Приготування:

1. Сир тремо на крупній тертці. Нарізаємо дрібно кріп. 2. З'єднуємо сир із зеленню, перемішуємо. Відкладаємо в піалу 1 ст. л сиру з зеленню для прикраси. Додаємо пропущений через прес часник і м'яке вершкове масло. Добре всі перетираємо виделкою. 3. В батоні робимо надрізи навскоси, прорізаємо не до кінця. Заповнюємо надрізи сирною сумішшю. 4. Загортаємо батон у фольгу і ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 10 хвилин. Через 10 хвилин фольгу відкрити, зверху притрусити сиром із зеленню, який ми заздалегідь відкладали. Знову відправляємо в духовку на 5-10 хвилин, щоб злегка підрум'яниться батон. Наш хрусткий батон з сиром готовий! Всім приємного апетиту і гарного настрою!



Категория: Новости