Тушкована свинина з солоними огірками


Опубликованно 19.03.2020 21:40

Тушкована свинина з солоними огірками

Приготування: Крок 1: подготалвиваем м'ясо.

Відбивні повинні бути невеликої товщини і з мінімальною кількістю жиру.

Викладіть їх на тарілку, посипте сіллю, перцем і борошном, ретельно натріть спеціями. Крок 2: смажимо свинину.

Нагрійте на сковороді олію і обсмажте в ньому відбивні зі свинини до золотистої скоринки. Крок 3: нарізаємо овоч і гриби.

Поки м'ясо смажиться, наріжте дрібними кубиками цибулю, печериці промийте, очистіть капелюшки від бруду і наріжте скибочками.

Солоні огірки наріжте кубиками. Крок 4: додаємо до м'яса солоні огірки і гриби.

Коли м'ясо стає золотистого кольору, пора додати до нього нарізану цибулю.

А так само печериці і солоні огірки.

Додайте ще солі і перцю за смаком, перемішайте, накрийте кришкою і готуйте приблизно 40 хвилин, помішуючи. Спочатку на сильному вогні, потім на середньому або повільному, залежить від вашої плити і сковороди. Час від часу додайте воду, щоб тушкувалося м'ясо.

Незадовго до закінчення приготування додайте до м'яса з солоними огірками і грибами чебрець, паприку, гірчицю, подрібнений часник і томатну пасту. Перемішайте. Крок 5: подаємо тушковану свинину з солоними огірками.

Тушковану свинину з солоними огірками і грибами подавайте гарячою. Як гарнір ідеально підійде картопля і салат зі свіжих помідорів.Приємного апетиту!



Категория: Новости