Пиріг-кекс з гарбузом, горіхами і сухофруктами
Опубликованно 20.03.2020 10:15
Приготування:
Начинка. Гарбуз нарізати на кубики. Змішати гарбуз зі спеціями і апельсиновим соком. Розподілити по дну форми для випічки, змащену вершковим маслом. Посипати рубаними горіхами і нарізаною чорносливом.
Тісто. Яйця збити з цукром 2-3 хвилини. Продовжуючи збивати влити рідкі інгредієнти. Сухі продукти змішати. Всипати сухі продукти до рідким. Об'єднати міксером. Рідке тісто розподілити начинку і випікати при температурі 170*С на середньому рівні 20-25 хвилин, потім знизити до 160*С і продовжити випікати до готовності.
Верх пирога прикрасити цукровою пудрою або змастити глазур'ю.
Категория: Новости