Рагу з молодої капусти


Опубликованно 20.03.2020 10:15

Рагу з молодої капусти

Приготування: Крок 1: готуємо овочі.

Капусту розрізати навпіл, відправте в каструлю з киплячою водою і проваріть протягом 10 хвилин. Після злийте воду і наріжте капусту кубиками невеликого розміру.Моркву наріжте кружечками.Цибулю поріжте дрібними кубиками.Картопля очистіть і відправте варитися окремо в підсолену воду до готовності цілком.Змішати морква з капустою, посоліть, перемішайте і залиште на 30 хвилин.Консервовані помідори наріжте. Крок 2: тушкуємо м'ясо і овочі.

Розігрійте на сковороді рослинне масло, обсмажте в ньому цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додати фарш.

Коли фарш змінить колір, додайте в нього овочі, нарізані консервовані помідори, томатну пасту, сіль, перець, чилі і паприку. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20-30 хвилин.Додайте сметану, перемішайте і подавайте до столу гарячим. Крок 3: подаємо рагу з молодої капусти.

Рагу з молодої капусти подавайте гарячою, поруч покладіть нарізану варену картоплю, посипте все свіжим кропом.Приємного апетиту!



Категория: Новости