Суп з червоної сочевиці з беконом
Опубликованно 24.03.2020 13:35
Приготування:
Крок 1.
Наріжте бекон, цибулю, моркву і солодкий перець на невеликі шматочки. Крок 2.
Розігрійте сковороду з 1 ст. л. рослинного масла і обсмажте бекон на середньому вогні 3 хвилини. Крок 3.
Дістаньте бекон з сковороди і додайте цибулю, моркву, солодкий перець і смажте на середньому вогні 3 хвилини. Крок 4.
Додайте томатну пасту, солодку паприку і продовжуйте смажити ще 2 хвилини на середньому вогні. Крок 5.
Додати промиту в холодній воді сочевицю, сіль, паприку, чорний перець, лавровий лист і воду. Доведіть до кипіння, закрийте кришкою, варіть 30 хвилин на слабкому вогні. Крок 6.
Вийміть лавровий лист, покладіть 1/4 ч. л. червоного перцю і вимкніть плиту. Крок 7.
Подрібніть заглибним блендером суп і додайте зелений лук. Крок 8.
При подачі посипте суп обсмаженим беконом і зеленою цибулею.
Категория: Новости