Царська закуска з рибою на свято
Опубликованно 24.03.2020 13:35
Приготування:
Готуємо необхідні продукти для приготування святкової закуски з рибою. Для першого виду закуски нарізаємо дуже тонкими часточками один лимон, видаляємо кісточки і викладаємо їх по краю ошатною тарілки. Нарізаємо тонкими 1,5 див. шматочками копчену скумбрію і викладаємо поверх часточок лимона. Для другого виду закуски викладаємо в миску 2 ст. л. кисломолочного сиру, додаємо дрібно січену зелень кропу за смаком і ретельно перемішуємо. Викладаємо в загальну тарілку близько 15 шт. варених креветок, зверху креветок викладаємо розрізані навпіл помідори Черрі, потім на них розміщуємо сирну масу і прикрашаємо петрушкою. Для готування третього виду закуски варимо круто 7 шт. перепелиних яєць, розрізаємо їх на дві половинки, після чого прикрашаємо зверху червоною ікрою і викладаємо в тарілку до інших видів закуски. Натираємо на дрібній тертці для четвертого виду закуски одну відварену картоплю в мундирі і одне варене куряче яйце. Додаємо в тарілку з натертим яйцем і картоплею за смаком сіль, чорний перець, дрібно нарізану зелену цибулю. Додаємо в тарілку 2 ст. л. сирного сиру і ретельно перемішуємо всі інгредієнти між собою до пасти потрібної консистенції. Нарізаємо відповідний за розміром свіжий огірок на довгі і тонкі пластини. Приготовлену пасту рівномірно розподіляємо нетовстим шаром на кожній нарізаною огіркової пластині і відрізаємо хвостики. Викладаємо на кожну пластину одну шпротину і намагаючись щільно притиснути загортаємо в рулет, після чого складаємо приготовані рулети в загальну тарілку. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости