Крем-пломбір для прикраси тортів і тістечок


Опубликованно 03.04.2020 17:35

Крем-пломбір для прикраси тортів і тістечок

Приготування:

Готуємо необхідні продукти для приготування крему-пломбіру для прикраси тістечок і тортів. Починаємо приготування крему і викладаємо в сотейник 400 гр. сметани, висипаємо 150 гр. цукру, додаємо 45 гр. картопляного крохмалю, розбиваємо 2 курячих яйця розмішуємо віночком до однорідної маси. Ставимо сковороду на плиту, яку включаємо на температуру трохи більше середньої і постійно помішуючи, близько 10 хвилин заварюємо крем. Готуємо крем до перших "булек" та густого стану, після чого знімаємо сотейник з плити і прикривши крем целофановим пакетом, щоб не утворилася скоринка, відставляємо остигати. Викладаємо у велику миску 200 гр. розм'якшеного вершкового масла, додаємо 1 ч. л. ванільного цукру і збиваємо міксером. Додаємо частинами заварний крем до масляної маси і ретельно перемішуємо міксером до повітряного крему з прекрасною ніжною консистенцією для прошарку і прикраси безлічі десертів. За допомогою барвників приготований крем можна легко пофарбувати в потрібний колір. Заповнюємо кулінарний пакет кремом і наносимо необхідну кількість для прошарку на коржі. Також прикрашаємо приготованим кремом будь-яку випічку і звичайно торти. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости