Курка з картоплею в духовці


Опубликованно 08.04.2020 22:00

Курка з картоплею в духовці

Приготування:

Крок 1.

Промила ніжки курки, просушити їх сухою серветкою.Зрізала надлишки шкірки і жиру.Склала все в глибоку миску. Крок 2.

Потім почистила картоплю, взяла однаковий дрібний. Можна і великий, тільки тоді його потрібно розрізати на половинки. Очистила і добре вимила. Крок 3.

Поєднала картоплю разом з куркою. Додала часник, спеції, аджику, майонез і посолила за смаком. Всі інгредієнти між собою добре перемішала, ніби втираючи спеції в курку і картоплю. Крок 4.

Виклала на деко і відправила в духовку, розігріту до 200°C , випікала до готовності картоплі і курки. Інгредієнти накрила фольгою. З курки повинна витікати прозора рідина, а картопля бути м'яким. Запікала приблизно 1.20 годину.

Аджика дає красиву скоринку, а майонез робить курочку соковитою і не дає їй пересихати. Крок 5.

Через годину дістала деко з духовки, зняла фольгу і поставила деко в духовку ще хвилин на 10-15. За цей час ніжки підрум'янилися. Крок 6.

Сподіваюся, вам сподобається. Приємного апетиту!



Категория: Новости