Справжня солянка
Опубликованно 09.04.2020 13:20
Приготування: Крок 1: нарізаємо інгредієнти.
Бекон наріжте кубиками, інші м'ясні продукти накришить соломкою.
Огірки і моркву наріжте кружальцями, дрібно покришіть перці і весь цибулю. Наріжте зелень. Нашаткуйте капусту. Крок 2: готуємо зажарку.
Розтопіть на дні масло.
Надішліть цибулю і моркву, смажте до м'якості, часто помішуючи. Додайте бекон і ковбасу, обсмажте до золотистого кольору.
Додайте перець, капусту, огірки і томатну пасту, а так само пасту з перцю. Добре перемішайте і готуйте, поки паста не стане темніти. Крок 3: додаємо бульйон.
Влийте бульйон і огірковий розсіл, додати спеції і сіль. Добре перемішайте, спробуйте на смак, чи достатньо солі (майте на увазі, що на наступний день солянка стане більш солоної, краще недосолити, ніж пересолити).Доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин на слабкому вогні. Крок 4: подаємо справжню солянку.
Подавайте солянку гарячою, прикрасивши зеленню, сметаною і скибочкою лимона.Приємного апетиту!
Категория: Новости