Листковий салат з яйцем і цибулею
Опубликованно 09.04.2020 13:20
Приготування: Крок 1: нарізаємо овочі.
Яйця зваріть круто, остудіть, очистіть і наріжте кружечками.Перець солодкий наріжте кубиками.Сир натріть на середній терці.
Огірки, як і перець, наріжте кубиками.Покришіть цибулю-порей колечками. Крок 2: викладаємо салат шарами.
Першим шаром салату йде половина огірків, потім перець, сир і залишилися огірки.Змішайте сметану зі спеціями та олією, так щоб вийшла однорідна заправка, вилийте соус на огірки.
Тепер шар нарізаних листя салату, а зверху скибочки яєць. Прикрасьте зеленою цибулею і посипте чорним меленим перцем, так само можна зверху додати трохи болгарського перцю.Залиште в холодильнику на 15 хвилин. Крок 3: подаємо листковий салат з яйцем і цибулею.
Листковий салат з яйцем і цибулею подавайте холодним. Це відмінна закуска, яка приверне увагу і підкреслять смак інших страв.Приємного апетиту!
Категория: Новости