Солянка з помідорами


Опубликованно 11.04.2020 08:50

Солянка з помідорами

Приготування: Крок 1: готуємо бульйон.

Залийте м'ясо холодною водою (приблизно 2,5 літра) і поставте на вогонь. Додайте сіль, перець і лавровий лист. Доведіть до кипіння і варіть, поки м'ясо не стане м'яким. Не забувайте знімати пінку, щоб бульйон був прозорим.Варене м'ясо вийміть з бульйону і остудіть, після зніміть з кістки і наріжте кубиками або соломкою (як вам зручніше). Крок 2: готуємо зажарку.

Цибулю наріжте кубиками і обсмажте в олії до прозорості. Додайте дрібно нарізаний часник. Додайте очищені і нарізані помідори.У самому кінці додайте нарізані огірки і томатне пюре, потримайте на вогні хвилину і зніміть з плити.В іншій сковороді вытопите спершу трохи жиру з нарізаного кубиками бекону, потім обсмажте разом з ковбасою до золотистого кольору. Крок 3: варимо солянку з помідорами.

Поверніть в бульйон нарізане м'ясо, додайте обсмажені овочі і ковбасу з беконом. Додайте нашатковану цибулю і порізану моркву. Влийте розсіл. Досоліть за смаком, ще поперчіть. Перемішайте і варіть разом 10-15 хвилин. Якщо хочете щоб бульйон вийшов погустіше, додайте трохи борошна.Якщо бульйон занадто кислий, додайте 1-2 ч. л. цукру.Посипте нарізаною зеленню і залиште під кришкою на 10 хвилин. Крок 4: подаємо солянку з помідорами.

Солянку з помідорами подавайте гарячою. Обов'язково додайте сметани, маслини і скибочку лимона.Приємного апетиту!



Категория: Новости