Мигдальне печиво з апельсиновим джемом
Опубликованно 11.04.2020 08:50
Крок 1.
Збила вершкове масло кімнатної температури з цукровим піском 2-3 хвилини, додала ванільний цукор і додала яйце (якщо рецепт подвійний, то яйця вводити по одному). Крок 2.
Всі сухі інгредієнти перемішала в одній великій посуді. Додала збите раніше вершкове масло і добре все замісила в однорідний грудку тіста. Розділила тісто на 2 рівні частини, кожну обернула харчовою плівкою і прибирала в холодильник на 2 години. Крок 3.
Охолоджене тісто розкатала товщиною 3 мм, присипаючи борошном. З допомогою вирубок вирізала печива — денце і верхівку, їх кількість повинна збігатися. Виклала на пергамент і відправила в духовку випікатися 8-10 хв при температурі 180°С. Печиво не повинне потемніти по краях Крок 4.
На випечене денце поклала джем, а верхівку посипала цукровою пудрою і тільки потім з'єднала дві половинки. Печиво готово! Крок 5.
Сподіваюся, вам сподобається. Приємного апетиту! Додатково Призначення: На десерт
Блюдо: Печиво
Приготування: Духовка
Тип рецепта: Відео-рецепт Покроковий рецепт
Інгредієнти: Борошно, печиво, линцерское печиво, Олія, Мигдальне печиво Ще?
Категория: Новости