Кому не можна їсти сало: інформація на замітку любителям ситної закуски


Опубликованно 12.04.2020 21:40

Кому не можна їсти сало: інформація на замітку любителям ситної закуски

Ми продовжуємо ділитися з нашими читачами корисними матеріалами про харчування. Цього разу читайте про те, кому не можна їсти сало.

Раніше в скарбничку рекомендаційних тим в харчуванні ми писали про заборони: на сливи, персики, кавун і диню. Тепер же у нас важка артилерія. Виявляється, не всім можна вживати сало!

Ні для кого не секрет, що сало — дуже корисний продукт. Але за умови споживання не більше 20-30 г продукту в день. Сало дуже калорійне: 100 г міститься 700-900 ккал. Крім того, експерти рекомендують їсти тільки свіже сало або ж примороженное, але не смажене, копчене або варене.

В цілому сало може похвалитися такими властивостями: якісно підвищує імунітет; допомагає худнути, якщо не перевищувати норму споживання; попереджає передчасне старіння; знижує рівень поганого холестерину. є антиракових та жовчогінним засобом.

Кому не можна їсти сало

Але при всій користь сала, є люди, яким варто відмовитися від його вживання. Сало можна їсти, якщо: ви хочете схуднути, а сало любите так, що не укладаєтеся в денну норму. якщо у вас загострення запалення жовчного міхура або підшлункової залози. Пам'ятайте, що сало має жовчогінний ефект. зловживання салом може вилитися в панкреатит і провокувати утворення бляшок у кровоносних судинах.

Будьте здорові!



Категория: Здоровье