Горіхове тістечко – тане в роті


Опубликованно 15.04.2020 15:35

Горіхове тістечко – тане в роті

Приготування:

Бісквіт. Горіхи подрібнити у блендері. Змішати сухі інгредієнти. Збити білки з цукром до жорстких піків. В 3-4 прийому ввести сухі інгредієнти до збитим білків. Акуратно перемішати в одному напрямку. Розподілити по листу, застеленному пергаментом 30/40 см, випікати при 180*С до 10 хвилин. Після випічки зняти пергамент, підрівняти краю, розрізати на три частини.

Крем. У сотейнику з товстим дном змішати яєчні жовтки, цукор, ванільний цукор, крохмаль і 100 мл молока. Перемішати до розчинення грудочкою. Залишилося молоко підігріти до гарячого стану. Постійно помішуючи влити до жовтків, продовжуючи постійно помішувати, довести до загустіння на середньому вогні. Перекласти в миску і накрити харчовою плівкою встик. Збити вершкове масло кімнатної температури. По 1 ст. л. додавати заварную основу, щоразу добре збиваючи. Корж просочити з двох сторін молоком з цукром. Змастити кремом і повторювати шари поки не закінчаться продукти. Відправити в холодильник на просочення мінімум на 3-4 години. Розтопити шоколад з вершковим маслом і полити зверху торт. Зробити борозенки з допомогою кондитерського шпателя. Прикрасити трояндочками з крему.



Категория: Новости