Солянка з копченостями
Опубликованно 18.04.2020 22:30
Приготування: Крок 1: смажимо копченості.
Всі види копченостей наріжте смужками. Нагрійте в каструлі невелику кількість масла. Покладіть спершу бекон, щоб витопити жир, а потім і решту ковбасу і готуйте до золотистого кольору, помішуючи.Додайте дрібно нарізану цибулю і смажте ще 3-4 хвилини. Крок 2: додаємо інгредієнти в бульйон.
В засмажку з копченостей додайте заздалегідь вимочені гриби, нарізану скибочками часник і томатну пасту. Перемішайте, залийте бульйоном і доведіть до кипіння. Крок 3: додаємо соління.
Додайте в суп лаврове листя, нарізані кубиками огірки і перемішайте. Додайте нарізані каперси і оливки з маслинами.Влийте в суп воду, в якій ви вимочували гриби, трохи огіркового розсолу і розсіл з-під шайби.Погрійте кілька хвилин і подавайте до столу. Крок 4: подаємо солянку з копченостями.
Подавайте солянку з лимоном, сметаною і нарізаною петрушкою. Це ситне гаряче блюдо.Приємного апетиту!
Категория: Новости