Сочники з сиром


Опубликованно 19.04.2020 06:00

Сочники з сиром

Приготування:

Готуємо необхідні продукти для приготування соковитою з сирною начинкою. Починаємо приготування і розбиваємо в об'ємну миску одне куряче яйце, додаємо за смаком сіль, 1 ч. л. ванільного цукру, 100 гр. цукру, 100 гр. сметани, 100 гр. розм'якшеного вершкового масла і добре перемішуємо всі інгредієнти міксером. Обов'язково просіваємо в миску 350 гр. борошна, додаємо 1/2 ч. л. соди і замішуємо тісто міксером. Замішуємо пісочне тісто в мисці руками і формуємо його в клубок, після чого прибираємо в целофановий пакет і на 30 хвилин у холодильник. Для приготування начинки викладаємо в глибоку миску 350 гр. свіжого зернового сиру. Викладаємо в миску до сиру 2 ст. л. сметани, перетираємо блендером до однорідної маси. Розбиваємо одне куряче яйце і поділяємо на жовток і білок. Висипаємо в миску з яєчним білком 2 ст. л. цукру і збиваємо міксером до пишної маси. Викладаємо білок з цукром в миску до сиру і добре перемішавши отримуємо м'яку начинку. Висипаємо в миску 1 ст. л. манки і знову перемішуємо всі інгредієнти в мисці до пухкої однорідної маси. Дістаємо тісто з холодильника, ділимо його на дві приблизно рівні частини і розкачуємо кожну до коржі 5 мм. завтовшки. Вирізаємо за допомогою потрібної за розміром форми заготовки для приготування соковитою. Ближче до краю кожної заготовки викладаємо по 1 ст. л. сиру, зверху накриваємо вільної половиною і злегка притискаємо. Сочники викладаємо на деко, який попередньо застеляємо пекарським папером і змащуємо їх збитим жовтком. Розігріваємо духовку до 200 градусів і ставимо в неї деко з сочнями. Відразу знижуємо температуру духовки до 180 градусів і випікаємо сочники 30-35 хвилин. По закінченні часу дістаємо деко з духовки і викладаємо сочні на велику тарілку. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости