Смачний тришаровий лимонник (Лимонний пиріг)


Опубликованно 21.04.2020 09:50

Смачний тришаровий лимонник (Лимонний пиріг)

Кроки приготування:

1. Готуємо опару: у тепле молоко додаємо 4 ст. л. цукру і дріжджі, перемішуємо і відставляємо.

2. Розм'якшене масло нарізаємо кубиком і додаємо його в попередньо просіяне борошно, додаємо сіль і перетираємо в крихту.

3. Додаємо в борошняну крихту опару і замішуємо тісто.

4. Накриваємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.

5. Готуємо начинку: лимони поміщаємо в окріп на 10 хвилин.

6. Лимони нарізаємо на шматочки, виймаємо кісточки і подрібнюємо на м'ясорубці.

7. Додаємо до лимонам цукор і манку, перемішуємо.

8. Остигле тісто ділимо на 3 частини.

9. Кожну частину тіста розкачуємо на пергаменті. Вирівнюємо краю, щоб вийшов прямокутник. Перший шар на пергаменті перекладаємо на лист для випічки і викладаємо на нього половину начинки.

10. Таким же чином розкачуємо другий корж. Викладаємо зверху на перший корж і знімаємо пергамент.

11. На другий корж викладаємо залишилася начинку.

12. Третій корж розкачуємо як другий і викладаємо зверху. Защипуємо краю.

13. Верх лимонника протикаємо вилочкою.

14. Відправляємо в розігріту духовку на 170 градусів приблизно на 35-40 хвилин.

15. Після випікання, обрізаємо краю, розрізаємо лимонник на квадратики і посипаємо цукровою пудрою.

Всім смачного чаювання з шматочком самого ароматного лимонника.)

Додатково Призначення: На десерт, На полуденок

Блюдо: Пироги та пиріжки

Приготування: Охолодженим, Запікати, Духовка, Недорого Ще?

Тип рецепта: Покроковий рецепт, Відео-рецепт

Інгредієнти: Молоко, Пісочне тісто, Лимон, Цукор, Дріжджове тісто Ще?



Категория: Новости