Смачний тришаровий лимонник (Лимонний пиріг)
Опубликованно 21.04.2020 09:50
Кроки приготування:
1. Готуємо опару: у тепле молоко додаємо 4 ст. л. цукру і дріжджі, перемішуємо і відставляємо.
2. Розм'якшене масло нарізаємо кубиком і додаємо його в попередньо просіяне борошно, додаємо сіль і перетираємо в крихту.
3. Додаємо в борошняну крихту опару і замішуємо тісто.
4. Накриваємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
5. Готуємо начинку: лимони поміщаємо в окріп на 10 хвилин.
6. Лимони нарізаємо на шматочки, виймаємо кісточки і подрібнюємо на м'ясорубці.
7. Додаємо до лимонам цукор і манку, перемішуємо.
8. Остигле тісто ділимо на 3 частини.
9. Кожну частину тіста розкачуємо на пергаменті. Вирівнюємо краю, щоб вийшов прямокутник. Перший шар на пергаменті перекладаємо на лист для випічки і викладаємо на нього половину начинки.
10. Таким же чином розкачуємо другий корж. Викладаємо зверху на перший корж і знімаємо пергамент.
11. На другий корж викладаємо залишилася начинку.
12. Третій корж розкачуємо як другий і викладаємо зверху. Защипуємо краю.
13. Верх лимонника протикаємо вилочкою.
14. Відправляємо в розігріту духовку на 170 градусів приблизно на 35-40 хвилин.
15. Після випікання, обрізаємо краю, розрізаємо лимонник на квадратики і посипаємо цукровою пудрою.
Всім смачного чаювання з шматочком самого ароматного лимонника.)
Додатково Призначення: На десерт, На полуденок
Блюдо: Пироги та пиріжки
Приготування: Охолодженим, Запікати, Духовка, Недорого Ще?
Тип рецепта: Покроковий рецепт, Відео-рецепт
Інгредієнти: Молоко, Пісочне тісто, Лимон, Цукор, Дріжджове тісто Ще?
Категория: Новости