Яблучні десертні оладки


Опубликованно 21.04.2020 09:50

Яблучні десертні оладки

Приготування:

Готуємо необхідні продукти для приготування яблучних оладок з ніжним і неповторним смаком. Розбиваємо у велику миску одне куряче яйце, додаємо дрібку солі, 2 ст. л. цукру, 150 мл молока кімнатної температури і перемішуємо міксером. Просіваємо і частинами додаємо в миску 120 гр. борошна, висипаємо 1 ч. л. розпушувача і перемішуємо до однорідної маси і відставляємо на 25-30 хвилин. Наливаємо в сковороду за смаком рослинне масло і нагріваємо її на плиті. Очищаємо і видаляємо серцевину у 4-5 яблук, після чого нарізаємо їх кільцями 0,5 см. товщиною. Через 30 хвилин ще раз добре перемішуємо приготоване тісто. Викладаємо в миску яблучні дольки, які добре обволікає в тесті. У розігріту з рослинною олією сковороду викладаємо яблучні дольки в тесті і обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін, після чого викладаємо оладки на застелену серветкою тарілку, щоб вбрався зайвий жир. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами!Приємного всім апетиту!



Категория: Новости