Апельсинове печиво
Опубликованно 24.04.2020 01:45
Приготування:
Кроки приготування:
1. Збиваємо м'яке вершкове масло, додаємо яйце і цукор, продовжуємо збивати до білої пишної маси.
2. Натираємо до приготованої маси цедру апельсина.
3. Вичавлюємо апельсиновий сік.
4. Готуємо тісто. Змішуємо борошно з розпушувачем і сіллю. Додаємо до вершкової суміші сік апельсина і поступово вводимо борошняну суміш.
5. Розкачуємо тісто в пласт товщиною 0,5 см і вирізаємо формочками печиво довільної форми.
6. Викладаємо печиво на лист для випічки, попередньо застелений папером для випічки, посипаємо подрібненими мигдалем і відправляємо в розігріту духовку на температуру 240 градусів приблизно на 20 хвилин.
Приємного чаювання!
Категория: Новости