Рулетики з пекінської капусти з начинкою. Язика можна проковтнути!


Опубликованно 24.04.2020 01:45

Рулетики з пекінської капусти з начинкою. Язика можна проковтнути!

Приготування:

1. Начинка. Печериці нарізати на невеликі шматочки. Обсмажити з цибулею і спеціями на рослинному маслі.

2. Помідори нарізати на невеликі шматочки. Твердий сир натерти на дрібну тертку. Змішати інгредієнти. Заправити сметаною. Для пікантності можна ще додати улюблену зелень і пару зубчиків часнику.

3. У капусти відрізати жорстку частину. Розібрати на листи. У аркушів відбити щільну частину з двох сторін.

4. В окрему ємність розбити яйця, посолити і поперчити, збовтати виделкою.

5. Вмочити лист в яйця і обсмажити з двох сторін на сковороді з рослинним маслом. Таким чином обсмажити всі листи капусти.

6. На край листа кладу начинку і повертаю в щільний рулет. Так поступаю з усією начинкою і обсмаженими листками капусти.



Категория: Новости