Рулетики з пекінської капусти з начинкою. Язика можна проковтнути!
Опубликованно 24.04.2020 01:45
Приготування:
1. Начинка. Печериці нарізати на невеликі шматочки. Обсмажити з цибулею і спеціями на рослинному маслі.
2. Помідори нарізати на невеликі шматочки. Твердий сир натерти на дрібну тертку. Змішати інгредієнти. Заправити сметаною. Для пікантності можна ще додати улюблену зелень і пару зубчиків часнику.
3. У капусти відрізати жорстку частину. Розібрати на листи. У аркушів відбити щільну частину з двох сторін.
4. В окрему ємність розбити яйця, посолити і поперчити, збовтати виделкою.
5. Вмочити лист в яйця і обсмажити з двох сторін на сковороді з рослинним маслом. Таким чином обсмажити всі листи капусти.
6. На край листа кладу начинку і повертаю в щільний рулет. Так поступаю з усією начинкою і обсмаженими листками капусти.
Категория: Новости