Кекс на кефірі «Зебра»
Опубликованно 26.04.2020 02:00
Яйця збити з дрібкою солі, цукром і ванільним цукром буквально хвилинку. Вливаю розтоплене, остигле масло.
Борошно змішати з розпушувачем для тесту змішати з рідкими інгредієнтами. Все швидко об'єднати міксером і влити кефір. Потім тісто розділити на дві рівні частини. В одну частину всипати какао порошок і перемішую. Форму для кексу застелити пергаментом і починаю формувати кекс. На дно вилити спочатку 2 ст. л. ложки світлого тіста, зверху вилити 2 ст. л. темного тіста і продовжити поки не закінчиться тісто. Випікати при температурі 180*С на середньому рівні 30-40 хвилин. Готовність перевірити дерев'яною паличкою. Вона повинна виходити сухою, без залишків сирого тіста. Додатково Призначення: На десерт
Блюдо: Кекс
Приготування: Духовка
Тип рецепта: Відео-рецепт Покроковий рецепт
Інгредієнти: Какао і шоколад, Кефір, Бісквітне тісто, Цукор, Масло Ще?
Категория: Новости