Деруни з картоплі


Опубликованно 27.04.2020 02:10

Деруни з картоплі

Приготування:

Дрібно нарізати зелений лук. Перенести цибулю в глибоку тару, де зручно буде замішувати масу для дерунів. Картоплю натерти на дрібній тертці. За допомогою віскозної серветки віджати зайву воду з картоплі. Віджатий картоплю також перенести до цибулі. Додати яйце, сіль і чорний перець. Добре все перемішати. Тепер додати половину борошна, перемішати, додати решту борошна і ще раз перемішати. Маса для дерунів готова. Тепер на розігріту сковороду налити рослинного масла так, щоб дно було повністю покрито, і чекати пару хвилин, поки вона не прогріється. Сформувати з маси деруни (плоскі котлетки, діаметром приблизно по 4-5 см і шириною 1-2 см), викласти їх на сковороду. Смажити з кожного боку по 3 хвилини. Деруни готові. Я обожнюю їх є зі сметанкою, перемішаної з зеленню. Всім приємного апетиту! Більше їжте, нікого не слухайте!



Категория: Новости