Ніжний суп-пюре з гарбуза


Опубликованно 28.04.2020 05:25

Ніжний суп-пюре з гарбуза

Приготування:

Готуємо необхідні продукти для приготування смачного і ситного гарбузового супу-пюре. Для приготування супу нарізаємо кубиком 1 кг свіжої очищеної гарбуза і викладаємо в підходящу каструлю. Нарізаємо шматочками одну моркву, один болгарський перець кубиками, викладаємо в каструлю до гарбуза, після чого наливаємо необхідну кількість окропу і, закривши каструлю кришкою, доводимо на плиті до кипіння. Після того, як вода в каструлі закипіла перемішуємо овочі, знімаємо піну, яка утворилася і, знизивши вогонь плити, закриваємо кришкою і продовжуємо варити овочі близько 10 хвилин. Знімаємо каструлю з плити і перетираємо овочі блендером до потрібного стану. Додаємо в каструлю за смаком сіль, виливаємо 200-250 мл. вершків і добре перемішуємо. Доводимо суп на плиті до кипіння, після чого вимикаємо плиту і додаємо в каструлю суміш перців за смаком. Перемішуємо всі інгредієнти в каструлі і закривши кришкою даємо супу настоятися 2-3 хвилини на гарячій плиті. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости