Солянка з морквою і картоплею
Опубликованно 28.04.2020 05:25
Приготування: Крок 1: смажимо м'ясо.
Свинину наріжте на кубики середньої величини. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте в ньому м'ясо до золотистого кольору, додавши карі, солі і трохи перцю.Смажене м'ясо перекладіть в каструлю. Крок 2: готуємо овочеву засмажку.
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте його в тій же сковорідці, в якій ви готували свинину.
Коли цибуля стане м'яким, додайте нарізані кубиками солоні огірки.
Моркву очистіть і натріть на крупній тертці, додайте в сковорідку до цибулі та огірків. Смажте до м'якості (приблизно 15 хвилин).
Додайте кетчуп і перемшайте.
Додайте борошна і добре перемішайте, щоб не утворилося грудочок. Крок 3: варимо солянку.
Перекладіть овочеву зажарку в каструлю до м'яса, залийте гарячою водою і добре перемішайте.
Додайте нарізаний кубиками картоплю. Варіть до м'якості картоплі.В кінці додайте подрібнений часник, посоліть, поперчіть, якщо потрібно.Зніміть з вогню і дайте солянці постояти 5 хвилин під кришкою. Крок 4: подаємо солянку.
Подавайте солянку гарячою, прикрасивши сметаною.Приємного апетиту!
Категория: Новости