Питання-відповідь: як правильно зберігати крупи?
Опубликованно 26.07.2020 16:20
Міль, жучки і всяка живність в крупах, цукрі і борошна — це проблема всіх господинь. У сьогоднішньому матеріалі ми розповімо, як захистити свої запаси від паразитів і продовжити їх термін придатності.
Цільнозернові є важливою частиною раціону будь-якої людини. Правильне зберігання круп, бобових і насіння збереже свіжість і готовність до використання. Ми зібрали кращі поради по зберіганню для вас!Герметичні контейнери
Одним з найбільш важливих правил зберігання круп є використання герметичних контейнерів. Використовуйте герметичні відерця для зберігання продуктів у великих кількостях і скляні банки для менших порцій.
Головне правило — ємність повинна бути міцною і герметичною, а її зовнішній вигляд залежить від ваших уподобань. Уникайте тонких полиетеленовых і паперових пакетів, так як вони не довговічні і не захистять від паразитів.Температура зберігання
Важливе правило, якого слід дотримуватися при зберіганні сирих і очищених зерен — зберігати в прохолодному місці. Прохолодна температура допоможе продовжити термін придатності продукту. Однак деяким продуктам потрібна певна температура зберігання, ми зібрали список, щоб полегшити вам завдання!
При кімнатній температурі може зберігатися: Цільнозернові крупи (кіноа, пшоно, коричневий рис, просо і т. д.) Сушені боби Борошно, злаки, тріснуті зернові, які використовуються хоча б один раз в тиждень Суміші для випічки Оброблені зернові, борошно і крупи (біле борошно, білий рис, гречка і т. д.)
Категория: Здоровье